Maat hond: L

Man Symbol Icon

Sanda,

Beschikbaar ​voor Adoptie!

Gaat zij met jou mee naar huis?

Dit ben ik!

W​aaks

Sanda blaft bij onraad en ​zal zeker waaks blijven. ​De verwachting is dat ​bezoek niet zomaar door ​ka​n lopen.

Ze​lfstandig

Sanda neemt zelfstandig ​beslissingen en is ​daardoor niet afhankelijk ​van haar baas. Het zal ​enige tijd duren voordat er ​ve​rtrouwen is.

Sp​ortief

Sanda houdt van ​wandelen en trekt er ​graag samen met de baas ​op uit. Ze snuffelt graag ​terwijl ze op zoek is naar ​br​okjes.

Ge​duldig

Sanda kan rustig wachten ​tot ze aan de beurt is. ​Bijvoorbeeld met eten of ​me​t uitlaten.

Sanda is geboren in Roemenië, samen met ​haar zus is ze naar ons asiel gekomen.

Sanda heeft in Roemenië geleerd voor ​zichzelf te zorgen en kan dan soms ook ​lekker haar eigen gang gaan. Toch heeft ze ​snel geleerd hoe leuk contact met mensen ​kan zijn, waardoor het ook een echte ​knuffelkont geworden is. Sanda zet graag ​haar neus en hersenen in. Denk en zoek ​spelletjes doen vindt ze dan ook erg leuk en ​ze werkt graag voor haar baas.

Zoek jij een ​sportieve hond?

Dit zoekt Sanda​!

Sanda zoekt een baas die geduld met haar heeft, een ​goede structuur kan bieden, die het leuk vind om erop ​uit te gaan.

Nieuwe situaties zijn even spannend voor Sanda en​ het kost soms tijd om te wennen. Ze kan snel schri​kken maar herstelt zichzelf snel. Het is een slimme hond​ die snel leert. Sanda is gebaat bij een vriendelijk​e en zachte benadering waarbij de baas haar t​ijd, duidelijkheid en zekerheid biedt in wat zij​ kan verwacht​e​n.

Wilt u kennis komen maken met onze Sa​nda?

Naam:

Sanda

Ras:

Kruising

In de opvang sinds:

Maart 2023

Afkomst

Roemenië

Schofthoogte/Gewicht:

Geslacht:

Teef

Gesteriliseerd of gecastreerd

Geboortedatum:

01-11-2022

Paspoort aanwezig:

Gechipt + Goed geregistreerd:

Laatste inenting:

Mei 2024

Titerbepaling geldig tot:

NVT.

Medisch / Medicatie:

Speciaal voer:

Geen bijzonderheden

Kan met honden:

Kan met katten:

Kan met kinderen:

Kan alleen zijn:

Wagenziekte:

Kan los lopen:

Zindelijk:

Onbekend in huiselijke sfeer

Waaks:

Kan traplopen:

Bijzonderheden:

Sanda heeft een bloed oor gehad, heeft ​daardoor een bijzonder oor.

Informatie over deze hond kunnen geen rechten worden ontleend

Adoptie Proces

Heeft u de tijd voor Sanda?

Sanda hoopt snel kennis te maken!

Stuur ons dan een mail met motivatie naar ​adoptie@stichtingdierencentrumfriesland.nl of wanneer je ​via dierenasiels.com reageert, een uitgebreide ​omschrijving (in te vullen bij kopje opmerking). Waarin je ​in ieder geval beschrijft:

* Je motivatie;

* Gezinssituatie (met eventueel aanwezige kinderen en/ ​of dieren);

* Je woonsituatie: woonplaats, huis/ flat (rustig gelegen of ​niet), tuin (volledige omheind/ afgesloten);

* Je werksituatie en hoelang Sanda, alleen zou moeten ​zijn;

* Je verwachtingen ten aanzien van Sanda;

* Je ervaring met honden;

* En wat je eventueel van plan bent met haar te gaan ​ondernemen.

Al onze honden worden geplaatst met een goed passend ​(veiligheids)tuig, dit is bij de adoptiebijdrage inbegrepen. ​In onze opvang is tevens een winkeltje gevestigd, waar u ​onder andere het voer kunt verkrijgen wat de hond ​gewend is. En tevens terecht kunt voor allerlei ​benodigdheden zoals riemen, benches, kussens, ​speeltjes, snacks etc. etc.

Onze honden zijn allemaal in het bezit van een Europees ​Paspoort, een chip en de juiste entingen.

Voor meer info over de adoptiekosten, voor Sanda ​bedraagt die 250 euro, onze openingstijden en on​ze telefonische bereikbaarheid, verwijzen wij u graag na​ar onze websit​e​.

Het redden van één hondenleven,

zal de wereld niet veranderen.

maar voor die ene hond,

zal de wereld voor altijd ​veranderen!

Wil je op een andere manier onze stichting steunen.

Klik op de donatie knop.

Neem

contact op