Zonder hulp staan binnenkort 150 dieren op straat

Als er niet snel een nieuwe plek wordt gevonden voor Dierencentrum Friesland staan de bewoners binnenkort op straat. Dieren met lichamelijke en geestelijke trauma’s hebben dan geen thuis meer. Vooral honden, maar ook katten, kippen, eenden, geiten en schapen, varkens, konijnen en vogels hebben bij de stichting een plek om tot rust te komen en te herstellen. Elk dier is welkom en wordt met liefde verzorgd. Sommige blijven maar voor de meesten wordt weer een gouden plek gevonden.

De stichting is geen eigenaar van de locatie en het pand waarin zij momenteel gevestigd is. De eigenaar wil het pand niet aan de stichting verkopen en de problemen die hier door ontstaan hangen momenteel als een donkere wolk boven de toekomst van deze prachtige organisatie. Er is geprobeerd een oplossing te vinden, helaas zonder resultaat.

Ook is de huidige locatie eigenlijk te klein om alle bewoners op een diervriendelijke manier te kunnen huisvesten. De stichting barst al uit de voegen, maar draagt nu ook de last op de schouders dat de bewoners binnenkort op straat komen te staan.

Onder tijdsdruk is Dierencentrum Friesland op zoek naar een nieuwe locatie. De druk van het ‘moeten’ is zwaar, de gedachte aan de toekomst geeft kracht en energie. De stichting kan het niet alleen en vraagt daarom uw hulp om haar droom voor alle bewoners waar te kunnen maken.

Dierencentrum Friesland vraagt financiële steun om een nieuwe plek te realiseren waar zij hulp kan geven aan de huidige en toekomstige bewoners. De stichting laat geen enkel dier in de kou staan en hoopt daarbij op uw hulp!

 

U kunt ons steunen via rekeningnummer: NL79TRIO0338434720 tnv Dierencentrum Friesland ovv “Noodplan”

Of via een tikkie:

Een zelfgekozen bedrag kun je overmaken via:

https://tikkie.me/pay/m1dg9vplu55dritcuko4

€ 10,00 betalen voor “Noodplan ” via
https://tikkie.me/pay/vgbdsgjlkhuor3t7s2ol

€ 25,00 betalen voor “Noodplan” via
https://tikkie.me/pay/e8c3a65v91qksf1vivdc

U kunt ons ook steunen via een inzamelpagina: https://gf.me/u/ywmnkt

Tussenstand per 21 september 2020= 15.176,58

Tussenstand per 15 september 2020= 13.522,50

Tussenstand per 9 september 2020= 8.648,50

Tussenstand per 7 september 2020= 5.581,50