Allemaal Helden!

Er zijn steeds meer mensen die ons willen helpen te kunnen blijven op onze locaties. Hieronder vindt u lopende en afgelopen acties. Ook een actie organiseren? Dat kan zeker. Mail ons op: info@stichtingdierencentrumfriesland.nl

Afgerond

🧿🧿 KERSTBALLEN ACTIE 🧿🧿
onderdeel van onze Christmas Challenge van Stichting DierenLot
Onze🌲boom kan nog wel wat ballen gebruiken, zoals jullie kunnen zien. Helpen jullie mee deze te vullen? Eén bal kost slechts €10 en je maakt kans op te gekke LIVE muziek op je oprit (als je huis in Friesland of in de kop van Overijssel staat😉 Woon je net op de grens en/ of in de buurt van onze opvang, overleg dan even!) en ga swingend het nieuwe jaar in 💃💃💃
De muzikanten van Poor Ellen Smith, BOERENROCKIES, SMÛK(een tweemans akoestische afvaardiging van deze topband), Rockband Ten-4, Dweilorkest De Schone Oprit enLas Bandidasmaken deze fantastische actie mogelijk!
De trekking wordt gedaan door de bandleden van Las Bandidas en wel op 31 december. Deze is live te volgen via Facebook. In totaal worden er 6 optreden verloot. Daarnaast worden er nog eens 3 extra ballen uit de boom gehaald en deze prijswinnaars winnen een cd-pakket met cd’s van Skraal, Weima en vd Werf en Tjeerd Abma 🎼🎧❣️
Hoe werkt het?
Bestel je ballen via een reactie onder het facebook bericht en je krijgt in een reactie het nummer van de door jou gekochte bal(len) door en een tikkie via pb. Na betaling wordt je kerstbal in onze kerstboom gehangen.

Afgerond

Geef een dier cadeau deze kerst en help ze de winter door!

De kosten voor de verzorging komen iedere maand weer terug, normaal is dat geen probleem, maar omdat we nu hard sparen om te kunnen blijven waar we zitten, proberen we werkelijk ieder dubbeltje om te draaien.

Met de sponsoring van het bedrag wordt het dier de komende maanden verzorgd en bent u degene die het dier helpt in deze barre tijden. Samen zorgen we er voor dat we op onze locatie kunnen blijven.

Lees er meer over op onze speciale actie pagina

Afgerond

De Jumbo steunt ons!

We zijn ontzettend blij want Jumbo Supermarkten gaat ons helpen! De gehele maand december is de opbrengst van de statiegeld actie namelijk voor het potje om het pand aan te kopen! Dus iedereen uit Drachten en omgeving ga a.u.b. boodschappen doen bij de Jumbo Stationsweg Drachten en Jumbo Drachten De Drait en doneer jouw statiegeldbon aan ons!

Afgerond

22 december!

Dierenarts Ilse vd meer van https://petsenpassie.nl doneert de opbrengsten van al haar activiteiten in de praktijk op 22 december 2020. Wat een geweldige actie. We zijn zo blij met haar steun

 

Afgerond

Kerststollenactie

De kerststollen verkoop gaat weer van start! Hou onze facebookpagina in de gaten.

Afgerond

De veiling loopt tot 15 december!!

De veiling staat bomvol leuke items, meebieden is leuk 🙂

Afgerond

Print2Support: Koop een shirt en red een dier!

Fantastisch leuke shirts te koop met de tekst ‘Zonder hond is alles stom’. De opbrengst gaat volledig naar het potje om het pand te kunnen kopen!

Deze actie valt onder the christmas challenge van Stichting Dierenlot en de opbrengst zal worden verdubbeld!!!

Afgerond

Flessenactie

Onze jongste vrijwilligers willen ook graag dat de stichting blijft bestaan dus hebben een mooie actie bedacht! Ze gaan alle lege statiegeld flessen die in Harkema zijn proberen te verzamelen (afleverpunt op aanvraag) Voor iedereen die elders woont: de kleding container voor ons hek is tijdelijk een statiegeld fles container. Flessen van alle supermarkten zijn welkom! Woon je niet in de buurt? Organiseer dan zelf een actie in je woonplaats en zamel voor ons in! Ook deze actie valt onder de Arkel Christmas Station van Stichting DierenLot en de opbrengst zal worden verdubbeld!