Wij hebben een bijzondere locatie waar we erg trots op zijn, maar waar ook nog veel aan mag en moet gebeuren. Onze opvang is gesitueerd in en om een grote oude boerderij.

Wanneer u bij ons aankomt, staat u voor een groot afgesloten schuifhek. Even bellen (er hangt een briefje op het hek) om te laten weten dat u er bent en u bent (op afspraak) van harte welkom in onze opvang!

Links van ons erf lopen onze varkens en schapen Bram, Babs, Lieuwe en Lytske lekker in het weiland rond te scharrelen. Zij genieten hier van een heerlijk leven!

Rechts van het erf bevind zich onze ontvangstruimte. Voordat u daar naar binnen gaat ziet u aan uw linkerkant de oude honden (huis)kamer van onze senioren. De honden die hier hun dagen in rust en met de juiste zorg doorbrengen,  wonen permanent bij ons. Het merendeel is vanwege gedragsproblemen niet geschikt voor adoptie.

Eenmaal binnen treft u onze nu even wat bescheiden winkel en een aantal honden, die vragen om aandacht of juist liever met rust gelaten willen worden ūüėČ

Verder hebben we nog een groot kennelverblijf, met daarbij horend een aantal losloop / speelvelden waar het overgrote deel van de honden verblijven. Deze ruimte is in verband met de rust van de daar verblijvende honden niet toegankelijk voor bezoekers.

Kom gerust eens kijken, op afspraak bent u van harte welkom en tot die tijd kunt u lekker bladeren door de foto’s hieronder.