Sir Maki! Dat is de naam van dit ‘schattig’ uitziende mannetje. Maki, voor intimi ūüėČ is van augustus 2011 en komt oorspronkelijk uit Roemeni√ę waar hij is gevonden op een marktplein in de stromende regen. Vervolgens is hij begin 2021 naar onze opvang afgereisd. Uiteraard met de bedoeling om geadopteerd te mogen worden, maar onvoorspelbaar als hij is, maakt dat hij niet geschikt is voor adoptie. Maki is dus een stichting hondje geworden, die bij ons mag blijven wonen.

Iedereen, die wel eens in onze opvang is geweest, heeft vast wel kennis gemaakt met deze ‘wolf in schaapskleren’. Onze Maki heeft nogal een handleiding, onvoorspelbaar als hij kan zijn. Zo vindt hij het, het ene moment heerlijk om geaaid te worden en nog geen fractie later gromt en snauwt hij. Dit maakt onder andere dan ook dat zijn vacht niet gekamd mag worden en de klitten er vaak bijhangen.

 

 

Sir Maki vindt zichzelf ook echt een hele meneer en iedere hond, die de winkel in komt wordt dan ook wel even ‘gekeurd’. Sir Maki heeft het ten slotte wel bij ons voor het zeggen, althans dat vindt hij ūüėČ

Maki heeft ook een ontzettend lieve kant, zo kan hij fantastisch leuk spelen met pups en heeft hij dan weer engelengeduld.

En hadden we al gezegd dat het favoriete standje van onze Maki ‘ondersteboven’ is?!

Wilt u Sir Maki op afstand adopteren? Vul dan snel het formulier in.

Sir Maki wordt gesteund door:

Naam: Sjakie

Naam: Brechtje

Naam: …..