Wij ontvangen geen overheidssubsidie of financiële steun van de gemeente. Onze stichting draait volledig op vrijwilligers en onze kosten moeten gedekt worden door adoptiebijdragen, fondsenwerving en donaties.
De verzorging van één hond kost 7,50 per dag. Deze kosten bestaan uit voeding, schoonmaakkosten, registratiekosten, elektriciteitskosten, water en ga zo maar door. Alle medische kosten komen hier nog bovenop. Er zijn honden die jaren bij ons wonen alvorens er een adoptant voor ze komt.

Wilt u ons steunen zodat wij ons werk voor de honden kunnen blijven doen? Doneer dan eenmalig een bedrag op NL30INGB0006647084 tnv Dierencentrum Friesland. Ook kunt u ervoor kiezen om ons structureel te steunen met een maandelijkse bijdrage, neemt u daarvoor alstublieft contact met ons op.

Daarnaast hebben wij nog leuke dieren die op afstand geadopteerd kunnen worden, deze dieren verblijven lange tijd of wonen permanent bij ons in de opvang. Neem eens een kijkje op onze pagina adoptie op afstand.

 

Wij zijn in het bezit van een ANBI verklaring. Giften aan onze organisatie zijn dus onder gestelde voorwaarden aftrekbaar.