Cody is geboren in november 2015 en als jonge hond van 9 maanden bij ons in de opvang gekomen.

 

Cody is door een andere stichting naar Nederland gehaald en helaas totaal verkeerd geplaatst. Binnen de betreffende stichting konden ze niets met zijn gedrag en zodoende is Cody bij ons terecht gekomen.

Cody zijn gedrag is te gecompliceerd om als huishond en in onze Nederlandse maatschappij te kunnen functioneren. We hebben hem eerder wel getracht beschikbaar te kunnen stellen voor adoptie, maar dit zou betekenen dat de adoptant in kwestie eerst weken tot maanden achtereenvolgens moet langs komen om met het te wandelen/ een band op te bouwen. En dan nog blijft zijn voornaamste issue dat hij absoluut niet tegen veranderingen kan. Zo hebben we sinds kort nieuwe (zand)speelvelden en Cody vond dit toch maar gek! De eerste keren bleef hij dan ook gewoon staan bij de deur en snuffelde enkel wat. Inmiddels trekt hij ook graag een sprintje en geniet hij lekker van het buiten kunnen zijn.

           

Cody heeft een vast wandelmaatje, die wekelijks met hem een lekkere lange wandeling maakt. In de winter lopen ze vaak de rondwandeling vanuit onze opvang. Zomerdag lopen ze heerlijk richting de zandafgraving Strandheem en kan Cody lekker pootje baden.

Wilt u Cody op afstand adopteren? Vul dan snel het formulier in.

Cody wordt gesteund door:

Naam: Marloes Siemensma

Naam: Chris Stalman

Naam: Henny Jager

Naam: Eden Hoekstra