Buddy is beschikbaar voor adoptie, maar gezien zijn ‘rugzak’ niet een gemakkelijke plaatsbare hond.

Buddy is van 2019 en afkomstig van Samos (Griekenland), waar hij als jonge pup naar onze opvang is afgereisd. Hij is toen vrij snel geadopteerd door een gezin, maar het zit onze Buddy helaas allemaal niet echt mee ūüôĀ
Hij zit nu voor de derde keer in onze opvang, omdat er voor de tweede keer afstand van hem is gedaan.
Zijn eerste familie heeft al het mogelijke voor hem gedaan, voor wat betreft het trainen, raadplegen van gedragsdeskundigen, managen van bepaald gedrag, veel overleg met onze stichting, maar het was niet afdoende. De aanwezige kinderen, meekomende vriendjes etc. bleven voor teveel prikkels bij Buddy zorgen en hij kon hier niet mee omgaan. Zowel voor Buddy als zijn familie geen fijne situatie.
Buddy is vervolgens vrij snel weer herplaatst, met een heel duidelijk verhaal, vooral vanuit de behoefte van Buddy. Echter bleek de nieuwe woonomgeving (teveel drukte) en de handleiding ten aanzien van Buddy, door zijn nieuwe eigenaar helaas onderschat. Wat maakte dat deze situatie ook onhoudbaar werd en Buddy weer bij ons terugkwam.

Buddy is een hond, die gebaat is bij een rustig thuis. Een thuis zonder al teveel aanloop van visite en drukte EN wanneer er wel visite komt, Buddy apart gehouden kan worden van de visite. Buddy zal echt in een andere ruimte moeten verblijven, dit is echt een must! Buddy kan hier gewoon niet mee omgaan en vertoont hierin onvoorspelbaar gedrag. Zo kan hij heerlijk onder de tafel liggen slapen in het bijzijn van visite, maar zodra er iemand opstaat, kan hij vanuit het niets uithalen. Ditzelfde geldt voor het meegaan op visite, dit is ook absoluut niet aan Buddy besteed. Hierin laat hij hetzelfde gedrag zien.

Buddy is qua karakter een enorm zachtaardige hond en een echte goedzak, wanneer hij je goed kent. Met nieuwe, onbekende vrijwilligers heeft Buddy in het begin dan ook echt wel even moeite en heeft zichtbaar tijd nodig aan ze te wennen.

Buddy geniet het meest wanneer hij heerlijk mag rennen op één van onze nieuwe (zand) speelvelden en vind wandelen met zijn vaste wandelmaatje erg fijn.

Dikke kus van Buddy!

Wilt u Buddy op afstand adopteren? Vul dan snel het formulier in.

Buddy wordt gesteund door:

Naam: Pojke

Naam: Tiny Mamot

Naam: Vivi Meinisz

Naam: Familie van Hattem

Naam: Emma

Naam: Familie Prawito

Naam: ……